101 “Lei MAN” pentru Int. Transporte Popovici S.R.L.

2017-05-08

La sfârşitul anului 2016, MHS Truck & Bus Group România a început un parteneriat de succes alături de compania Int. Transporte Popovici S.R.L.

Timp de două decenii firma Int.Transporte Popovici S.R.L. şi-a desfăşurat activitatea bazându-se pe calitatea produselor premium MAN. Compania opereză în segmentul de transport internaţional din 1997 şi oferă o gamă variată de servicii de transport de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat (ex. transport frigorific sau marfa vrac).

“De-a lungul activităţii noastre de 20 de ani am lucrat în mod constant cu MAN, partenerul şi furnizorul nostru pentru mijloace de transport. În 2016 am decis să achiziţionăm 101 autotractoare de la importatorul MAN din România – MHS Truck & Bus Group. În ceea ce priveşte soluţia de finanţare, ne-am bazat din nou pe serviciile MAN Finance, oferite de către Porsche Finance Group România. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea produselor lor ci şi de serviciile lor pe care de altfel ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport.”, a declarat dna. Sarolta Bara, Director General al Int.Transporte Popovici S.R.L.

Flota de 101 autotractoare achiziţionată de la MHS Truck & Bus Group este alcătuită din unităţi MAN TGX 18.480 4x2 BLS. Cabina XLX cu aer condiţionat special configurată pentru şoferii de transport pe distanţe lungi, motorul D26 cu un cuplu de 2500 Nm, sistemele MAN de îmbunătăţire a costurilor EfficientCruise şi EfficientRoll precum şi sistemele MAN de siguranţă: programul electronic de stabilitate (ESP), asistenţa pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistem de asistenţă la părăsirea benzii de rulare (LGS) reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de autotractoare economică şi eficientă.                                        

„Începând din 2016, MHS Truck & Bus Group a dezvoltat un parteneriat de succes cu una dintre cele mai importante companii de transport din România  - Int. Transporte Popovici S.R.L. Suntem foarte mulţumiţi să lucrăm cu un partener de succes şi de încredere, căruia îi oferim întregul nostru suport.” a declarat Dl. Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group România, importatorul MAN în Romania.

O parte dintre cele 101 unităţi au fost livrate pe parcursul anului 2016, ultimele 15 unităţi ale flotei fiind livrate la începutul lunii februarie 2017 la sediul companiei de transport din Sf. Gheorghe. Soluţiile de finanţare alese - credit extern şi leasing operaţional - au fost oferite de Porsche Finance Group, partenerul MAN Finance în România.

„Faptul că Int.Transporte Popovici S.R.L. a ales MAN Finance ca şi furnizor de soluţii financiare pentru flota sa de 101 autotractoare achiziţionate de la MHS Truck & Bus Group, ne face să fim mândri şi onoraţi că putem să continuăm un parteneriat început acum 20 de ani.”, a declarat Dl. Helian Redai, Director Vânzări şi Marketing, Porsche Finance Group România.