Compania de curierat Sameday integrează în flotă noua generație de camioane MAN

2021-10-26

În luna octombrie, MHS Truck & Bus Group a livrat primele 10 unități MAN TGX 18.470, ale noii generații de camioane MAN, către compania de curierat Sameday;

Comanda constă într-un lot de 40 de unități cu diverse configurații;

MHS Truck & Bus Group a livrat către Sameday, una dintre cele mai importante companii de curierat rapid din România, primele 10 unități MAN TGX, de nouă generație care fac parte dintr-o comandă de 40 de unități.

Factorul decisiv în achiziție a fost experiența bună cu marca de vehicule comerciale MAN și serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group.

“Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generație de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate și de mediu.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Modelul ales de Sameday, al noii generații de camioane MAN, este autotractorul MAN TGX 18.470 4x2 BL SA, destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP și cuplu 2400 Nm. De asemenea, dintre sistemele de îmbunătățire a costurilor amintim TipMatic și sisteme de ultimă generație pentru asistența șoferului, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASR), asistență pentru frânarea de urgență (EBA) și sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinația optimă pentru o flotă de vehicule economică și eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul șoferului confort cu suspensie pneumatică și sistem media cu ecran de 7 inch. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar sub pat, de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.

Noua flotă de autotractoare MAN va fi utilizată, prima dată, pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.

“Suplimentarea flotei și achiziția celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiții, prin care urmărim dezvoltarea capacității operaționale și creșterea eficienței în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare așteptăm volume ridicate de trimiteri generate de sezonul de cumparaturi, care începe cu Black Friday și continuă până la finalul anului, iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienților noștri în această perioadă.“, declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

 

  • Despre Sameday


Cu o experiență de peste 14 ani pe piața din România, Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață.

Cu o echipă de peste 3.500 de angajați și parteneri, compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.950 de lockere easybox. Astfel, Sameday operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în 3 hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Pentru mai multe informații, accesați https://sameday.ro/ sau conectați-vă cu Sameday România pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/sameday-romania .