Eurovision Song Contest 2017: Scena este pregătită pentru NEOPLAN Cityliner

2017-05-11

În luna mai, iubitorii de muzică din toată Europa privesc către Ucraina, atunci când în Kiev va avea loc concursul Eurovision Song de anul acesta. Un NEOPLAN Cityliner face parte din peisaj: va transporta interpreți, însoțitori și invitați VIP.

  •   NEOPLAN Cityliner în calitate de VIP-Shuttle la Eurovision Song Contest 2017 
  •   Echipare de înaltă clasă pentru confort maxim și siguranță
  •   Nu în ultimul rând, utilizat pentru transportul delegațiilor VIP și guvernamentale


Din 9 până în 13 mai 2017 se desfășoară în capitala Ucrainei etapa a 62-a a concursului Eurovision Song Contest (ESC). Deja de câteva luni, țara se pregătește de ESC, sub deviza „Celebrate Diversity“. Spectatorii, interpreții și însoțitorii acestora, care vin la Kiev din 42 de țări, apreciază numai perfecțiunea. Un NEOPLAN Cityliner a fost pus în utilizare pentru cursele de transfer al invitaților VIP. 

Acest autovehicul oglindește pretențiile organizatorului: 51 scaune de piele veritabilă oferă multă comoditate și spațiu la picioare. Trape de sticlă, frigider și ladă frigorifică, bucătărie și grup sanitar, precum și sistemul audio de mare excelență sunt parte a echipării interioare alese. Datorită suprafețelor mari ale geamurilor, pasagerii pot savura priveliștea incredibilă a orașului și pot admira numeroasele obiective de interes. „Concursul Eurovision Song este un eveniment ieșit din comun, atât pentru oameni, cât și pentru țară. Cu atât mai mult ne bucurăm că putem contribui la succesul evenimentului“, spune Michael Batz, CEO la MAN Truck & Bus Ucraina. „NEOPLAN Cityliner îmbină în mare măsură confortul cu tehnica inovatoare și are grijă ca invitații ESC din diversele țări să ajungă relaxați și în siguranță la destinație.“

Pentru aceasta, NEOPLAN Cityliner dispune de numeroase sisteme de asistență, cum ar fi sistemul electronic de frânare EBS, asistentul pentru frâna de urgență (EBA), sistemul de supraveghere a benzii de rulare (LGS) cu avertizare tactilă și tempomat-ul de reglare a distanței ACC. Din dotări fac parte de asemenea și sistemul de reglare automată a ștergătoarelor de parbriz (senzor de ploaie) și conectorul automat pentru faruri (senzor de lumină). Pentru un confort sporit sunt responsabile amortizoarele MAN CDS (Comfort Drive Suspension), comandate electronic. Transmisia acestui autocar de doisprezece metri lungime este asigurată de un motor Diesel de 440 CP (324 kW), care respectă norma de poluare Euro 6. Cutia manuală automatizată MAN TipMatic, în 12 trepte de viteză, cu ajutorul de pornire Easy-Start, garantează o cursă deosebit de silențioasă – un avantaj atât pentru pasageri, cât și pentru locuitorii din Kiev.

Autocarul va rămâne în exploatare și după ESC, pentru intervenții VIP. Astfel că, MAN Truck & Bus Ucraina va acoperi pe durata unui an toate costurile de întreținere și revizie ale lui NEOPLAN Cityliner. „Proiectul nostru este ca în viitor să facem curse cu acest Cityliner pentru delegații VIP și guvernamentale, pe durata vizitelor acestora în Kiev. Datorită echipării sale de lux și a numeroaselor și variatelor sisteme de siguranță, se potrivește perfect pentru aceste intervenții“, explică Michael Batz.