MHS Truck & Bus devine sponsor principal al echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila

2022-04-08

MHS Truck & Bus continuă susținerea sporturilor de echipă din România;

Contractul de sponsorizare este valabil pe o perioadă de doi ani, începând din 2022;

Motivație, spirit de echipă și eficiență – reprezintă și valorile MHS Truck & Bus.

 

MHS Truck & Bus, distribuitorul general al vehiculelor comerciale MAN în România, este implicat activ de mulți ani în susținerea sportului românesc, ca sponsor.

După sporturi de echipă precum fotbal și rugby, recent, MHS Truck & Bus a ales să susțină un alt sport de echipă, devenind sponsor principal al echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila, un club cu o tradiție de peste 20 de ani pe prima scenă a handbalului românesc, care de-a lungul istoriei sale a dat jucători importanți și a avut rezultate remarcabile.

Prin intermediul acestui parteneriat, MHS Truck & Bus continuă, în conformitate cu politica sa de responsabilitate socială, să investească în sport și să promoveze un stil de viață sănătos și plin de energie.

Momentul a fost marcat prin semnarea contractului de sponsorizare la sediul MHS Truck & Bus din București, în prezența dnei Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și a dlui Adrian Manole, președintele HC Dunărea Brăila.

“Ne-am dorit ca anul acesta să extindem aria parteneriatelor sportive și, mai ales, să susținem o echipă feminină. Ne bucurăm că începând cu noul sezon, vom fi alături de echipa de handbal feminin HC Dunărea Brăila pe care o vom susține pentru a atinge noi performanțe.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

„Mă bucur să pot anunța că începând de astăzi avem un nou partener – MHS Truck & Bus - o companie de succes, care reprezintă în România brandul cu peste 250 de istorie, MAN și care se implică activ în susținerea sportului de performanță. Aceștia au decis să devină principalul sponsor și susținător al echipei noastre. Este primul parteneriat cu acest sport. Mă bucur enorm că alegerea lor a fost Brăila și implicit HC Dunărea Brăila. Cu siguranță vom face performanță împreună.”, a declarat Adrian Manole, președinte al HC Dunărea Brăila.

Începând cu noul sezon competițional, tricourile oficiale ale echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila vor fi imprimate pe piept cu logo-ul MAN, în toate meciurile din calendarul competițional. Durata contractului de sponsorizare este până la finalul anului următor, cu opțiune de prelungire.

În activitatea sa, MHS Truck & Bus a consolidat relații de colaborare cu parteneri importanți a căror încredere a fost câștigată atât prin calitatea produselor MAN recunoscute internațional, cât și prin dedicarea personalului de a fi aproape de nevoile clienților.

MHS Truck & Bus Group este unic importator și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, cu o rețea de 9 ateliere proprii și 5 parteneri de service și cu un număr de peste 360 de angajați.