MHS Truck & Bus Group livrează 20 de unități MAN TGX ale noii generații de camioane MAN către Int. Transporte Popovici

2021-01-21

MHS Truck & Bus Group continuă parteneriatul de succes alături de compania Int. Transporte Popovici.

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group a livrat 20 de unități MAN TGX ale noii generații de camioane MAN către compania Int. Transporte Popovici

 

MHS Truck & Bus Group continuă parteneriatul de succes alături de Int. Transporte Popovici. Compania, care opereză în segmentul de transport rutier internaţional din 1997, a achiziționat, la sfârșitul anului trecut, o flotă de 20 de unități ale noii generații de camioane MAN pentru transport pe distanțe lungi.

“Noua generație de camioane MAN ne-a atras atenția atât prin avantajele pe care le oferă pentru activitatea noastră de transport cât și pentru șoferii noștri. Aceasta întrunește toate caracteristicile necesare în ceea ce privește eficiența consumul de combustibil și asigurarea confortului șoferilor, în mediul lor de lucru. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea camioanelor ci şi de serviciile oferite de MHS Truck & Bus Group pe care, de altfel, ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport.”, a declarat Sarolta Bara, Director General al companiei Int.Transporte Popovici S.R.L.

Cele 20 de autotractoare MAN TGX 18.510 4x2 BL SA, achiziţionate de la MHS Truck & Bus Group, au cabină GM, echipată cu 2 paturi și deflectoare de aer - dedicată pentru cursele pe distanţe lungi, motor D26 de 510 CP și cuplu de 2600 Nm, sisteme MAN de îmbunătăţire a costurilor, precum: pilot inteligent EfficientCruise, TipMatic cu retarder şi sisteme MAN de siguranţă, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASP), asistenţă pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de vehicule economică şi eficientă. De asemenea, pentru un plus de confort al șoferului, interiorul cabinei este dotat cu scaune confort cu suspensie pneumatică, suport lombar și umeri, sistem media cu ecran de 7inch, MAN Smart Select, Navigație, MAN EasyControl, sistem climatronic, climatizare în staționare și frigider de 41l. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar, sub pat de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.            

„Ne bucurăm să continuăm parteneriatul nostru alături de compania Int. Transporte Popovici și, de asemenea, ne bucură, faptul că aceasta a ales să fie printre primii utilizatori ai noii generații de camioane MAN. Astfel, partenerul nostru, Int. Transporte Popovici, beneficiază de o flotă modernă, adaptată industriei transporturilor, care, facilitează munca de zi cu zi, atât a companiei lor cât și a șoferilor lor.” a declarat Elena Claudia Iordache, CEO al MHS Truck & Bus, distribuitorul MAN în Romania.

Noua generație de camioane MAN, lansată la începutul anului trecut, a fost premiată la nivel internațional cu o serie de distincții importante, cum ar fi premiul „Red Dot Design” pentru noua cabină și trofeul „International Truck of the Year 2021” pentru noul model MAN TGX. De asemenea, conform testelor TÜV, noua generație de camioane MAN economisește cu până la 8.2 % mai mult combustibil în comparație cu vechea generație.

Compania Int. Transporte Popovici oferă o gamă variată de servicii de transport de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat (ex. transport frigorific sau marfă vrac).